З 16.11.2015 – 20.11.2015 у ВПУ № 38 було проведено тиждень з предметів «Технологія приготування їжі» та «Устаткування»

Розпочався тиждень виставкою стінгазет, присвячених історії розвитку професії «Кухар» та кулінарних новинок. Цікаві заходи, підготовлені та проведені майстрами і викладачами з групами, які навчаються по спеціальності «Кухар, пекар» та «Виробництво кулінарної продукції». Вони були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей.

Учні групи №52 з майстром виробничого навчання Ящук В.Г. підготували презентацію професії молодшого спеціаліста з виробництва кулінарної продукції.

Учні групи №42 під керівництвом майстрів виробничого навчання Шайдевич А.Г, Дубини В.П, продемонстрували свою майстерність і влаштували ярмарку-розпродаж борошняних кондитерських виробів.

Також протягом тижня відбулася виставка композицій та декоративних елементів з овочів, яку підготували учні на чолі зі своїми майстрами та класними керівниками.

Вчитель з предмета устаткування підприємств громадського харчування Малишко Т.В. влаштувала виставку-демонстрацію сучасного обладнання.

20 листопада педагогічні працівники провели круглий стіл, де підвели підсумки тижня, ділилися враженнями та окреслили плани на майбутнє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload