Наказ №975-л від 11.09.2019р. про ліцензування освітньої діяльності (фаховий молодший бакалавр)
Додаток до наказу Державної служби якості освіти України про умовну акредитацію
Освітньо-професійна програма 181 Харчові технології
Витяг з протоколу №4 від 14.12.2020 засідання педагогічної ради
Якісний склад педагогічних працівників, які забезпечують навчальний процес із спеціальності
Обладнання лабораторій та спеціалізованих кабінетів
Забезпечення підручниками, навчальними посібниками, довідковою та іншою навчальною літературою
Критерії оцінювання знань і умінь фахового молодшого бакалавра
Порядок формування рейтингу успішності учнів для призначення академічних стипендій
Склад державних кваліфікаційних комісій
Протоколи приймальної комісії
Протокол приймальної комісії №1
Протокол приймальної комісії №2
Протокол приймальної комісії №4
Висновок оцінки протипожежного стану об’єкта