Швидкий ритм життя сучасної людини змушує багато чого робити на ходу – читати, пити, їсти. З розвитком суспільства, у людей стає все менше часу для організації здорового харчування. Про шкідливий вплив фаст-фуду написано чимало статей і знято не один телесюжет, а тези про шкідливість подібного харчування уже нікого не лякають.

З метою переконати учнів у необхідності дбати про своє здоров’я, розширити та поглибити знання про корисну та небезпечну їжу, ознайомити з видами харчових домішок учні групи №22 разом із майстром виробничого навчання Дубиною В.П. провели тематичний вечір на тему «Фаст-фуд, його вплив на здоров’я молоді».

В цікавій, захопливій формі учні донесли до всіх присутніх в залі, яку шкоду завдають фаст-фуд та солодкі газовані напої нашому здоров’ю, які харчові домішки в собі містять, до яких серйозних захворювань призводить їхнє споживання. Переглянули відеоролик про харчові домішки. Кожен мав змогу почути, що корисно їсти і чому, а що не бажано мати в своєму раціоні. Учні також дізналися, що можна прочитати на етикетках харчових продуктів і зрозуміли, наскільки це корисна інформація.

Як говорив Геродот: «Коли нема здоров’я — мудрість мовчить і мистецтво не народжується, сила спить, багатство не потрібне і розум безсилий.» Хороше здоров’я – це одне із головних джерел щастя та радості людини, неоціненне багатство, яке так легко можна втратити. Бережіть його!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload