#молодістьUA

#професіяUA

#досконалістьUA

Привіт!!! Я з України. З мальовничого селища, яке буяє зеленню верб, тополь, калини на берегах річок Білка і Хомора. Селище Гриців дуже мальовниче та гостинне. Звати мене Наталія Чабанюк, мені 16 років. З дитинства я дуже любила допомагати мамі готувати їжу, і тому мій вибір професії не був складний, адже я завжди мріяла стати кухарем.
В Грицівське вище професійне училище я вступила в 2021 році, зараз закінчую перший курс за професією «Кухар; пекар». В училищі навчаються діти з різних куточків Хмельницької області і не тільки. В 2008 році закінчив Грицівське ВПУ №38 і мій рідний дядько Веремійчук Роман. Іще з перших днів неоголошеної війни він попрямував на схід країни, щоб захищати її цілісність та незалежність. Він служив радіотелефоністом в 30-ій окремій механізованій бригаді. Мав звання солдата. На жаль, Роману не судилося зустріти свій 27-й день народження. Його життя обірвалося 11 серпня 2014 року під час обстрілу з БМ-21 та танків КП бригади в районі с. Степанівка Шахтарського району Донецької області. Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
В училищі в мене багато друзів з якими ми весело проводимо вільний час. Ми готуємо різні святкові та пам’ятні вечори, а ще в середу і четвер з 17.00 години ми удосконалюємо свою професію на кулінарному гуртку.
А тихими вечорами, разом з бабусею і мамою займаюся вишивкою. Під мелодійні звуки української пісні вишивка ніби оживає на полотні. Мене зачаровують українські традиції та обряди і наймелодійніша в світі українська мова. Я УКРАЇНКА і пишаюся цим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload