Дбаємо про комфорт та добробут майбутніх фахівців.

Грицівське ВПУ №38 навчає та опікується понад 400 дітьми з різних областей України, які планують пов’язати долю з сільськогосподарськими професіями. Більшість з студентів належить до соціально незахищених категорій, тому потребують підтримки та забезпечення звичайними побутовими речами. А благодійні акції, які вже вкотре реалізуються в закладі завдяки співпраці з Благодійним фондом Олександра Співака, сприяють цій меті.

Так, нещодавно наша команда Фонду завітала до вихованців училища, аби передати гуманітарну допомогу. Благодійна акція традиційно відбулася у співпраці з Благодійним фондом «Зміцнення громад» та нідерландським благодійним фондом «Werkgroep de Ruyter» у межах проєкту «Нас єднає добро».

Для покращення умов проживання та навчання учні отримали 5 ліжок, матрац, 8 столів, 15 стільців, ящик ковдр, а також мікрохвильовку.

– Співпраця з Благодійним фондом Олександра Співака щоразу дає лише позитивні результати. Очі наших вихованців сяють від радості, а наші серця тішить увага та небайдужість благодійників до добробуту дітей. Адже багато з них дійсно потребують підтримки, бо здебільшого вони з соціально незахищених та неблагополучних родин. Також є діти-сироти, діти з багатодітних сімей. Вони з щирою радістю беруть собі ці речі і ними користуються, – коментує Валентина Іллівна Верещагіна, заступниця директора з навчально-виховної роботи. – Ми щиро дякуємо благодійникам за надійну підтримку та увагу до наших вихованців! Сподіваємось, що наша співпраця лише міцнішатиме, а добрі справи будуть примножуватись!

#Благодійний_фонд_Олександра_Співака #ASPIK_Group #Грицівське_ВПУ №38

#благодійна_акція #гуманітарна_допомога #благодійність #добро

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload