Зарудзей Олександр Іванович

Двадцять сьомого жовтня святкує свій ювілей шанована всіма людина, директор Грицівського вищого професійного училища № 38, викладач-методист, викладач вищої кваліфікаційної категорії – Олександр Іванович ЗАРУДЗЕЙ! Свій шлях на освітянській ниві Олександр Іванович розпочав після закінчення Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту ім. В.П. Затонського. Довгий час працював викладачем фізичного виховання, пізніше – заступником директора. І ось уже 4 роки очолює педагогічний колектив Грицівського вищого професійного училища № 38.

За час роботи на посаді директора Олександр Іванович зарекомендував себе здібним адміністратором та організатором, керівником з високим рівнем професіоналізму та почуттям обов’язку. Життєвий шлях Олександра Івановича — це чудовий приклад служіння громаді і людям, постійної турботи про навчання та виховання учнівської молоді.

За сумлінну працю, за активну інноваційну діяльність у підвищенні якості освітнього процесу Олександр Іванович неодноразово нагороджений Грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації, Департаменту освіти, науки, молоді та спорту, Хмельницького науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації, Дипломом Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України. Під його вмінням керівництвом навчальний заклад відзначений срібною медаллю Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти». Протягом двох скликань був обраний депутатом Грицівської селищної ради. Колеги і односельці поважають його як висококваліфікованого педагога, порядного сім’янина, турботливого батька. Гордістю та опорою Олександра Івановича та його дружини, Світлани Миколаївни, є донька Аліса. Колектив Грицівського ВПУ № 38 щиро вітає ювіляра та бажає міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги! Хай у домі завжди панують мир та злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!

З повагою — колектив Грицівського ВПУ № 38.

Детальніше на сайті: shepvisnyk.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload