Колектив Грицівського вищого професійного училища № 38 постійно перебуває у пошуку нових шляхів та засобів покращення підготовки кваліфікованих робітників професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «А2»)», зміцнення матеріальної-технічної бази закладу, оновлення сільськогосподарської техніки машинно-тракторного парку.

Саме з цією метою училище придбало за власні кошти сівалку зернову (варіаторну) 420-V вартістю понад 300 тис. гривень. Цей високотехнологічний агрегат дозволяє швидко здійснювати висів зернових і туків. Завдяки регулюванню оптимальної однакової відстані між насінням таке обладнання здатне підвищити врожайність на 30-40%. Апарат розрахований на ефективний рядовий посів зернових, зернобобових, дрібнонасіннєвих культур. Одночасно з посівом сівалки зернові можуть вносити в ґрунт гранульовані добрива.

Високотехнологічна, продумана до дрібниць конструкція висівного механізму містить здвоєні дискові сошники, що не допускають скупчення в агрегаті вологого ґрунту і скошеної рослинності. Також здобувачі освіти Грицівського ВПУ №38, обробляючи земельні ділянки закладу, матимуть змогу на практиці вдосконалити свої теоретичні знання щодо призначення, будови, принципів роботи сівалок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload