Учні Грицівського вищого професійного училища № 38 вже другий рік поспіль проходять виробничу практику в сільськогосподарських товариствах, які входять в ТОВ “Агрохолдинг-2012”, а саме: м. Городок ТОВ “Агрохолдинг-2012” Хмельницької області, с. Суслівці Летичівського району Хмельницької області, СТОВ “Промінь” та “Агрофірма Медобори” с. Кам’янки Підволочиського району Хмельницької області.

Під час проходження практики учні працювали по обслуговуванні машинно-тракторних агрегатів новітньої сільськогосподарської техніки, а також на цих агрегатах виконували різні види сільськогосподарських робіт (культивація, посів зернових і технічних культур).

Практика була забезпечена безкоштовним житлом та триразовим гарячим харчуванням. Особливо слід відмітити комфортні умови проживання учнів у СТОВ “Промінь”.

По закінченні практики відбулась зустріч по підведенню підсумків проходження учнями Грицівського вищого професійного училища № 38 виробничої практики.

На зустрічі були присутні генеральний директор Мороз В.І., заступник директора ТОВ “Агрохолдинг-2012” зі зв’язків з громадськістю Бойко М.Д., керівник відділу персоналу Білоус А.А., а також власний кореспондент газети “Молодь України”, кореспондент газети “Хмельниччина” та телебачення “Поділля-Центр”.

Під час зустрічі керівництво ТОВ “Агрохолдинг-2012” влаштувало вікторину на кращі знання і розуміння діяльності. Було розіграно 3 грошових премії: I-ше місце і премія у сумі 500 грн виборов учень, який проходив практику у СТОВ “Промінь” (Поліщук І.М.); II-ге місце у сумі 300 грн виборов учень, який працював у “Агрохолдингу-2012” (Федорчук Д.Д.) та III-тє місце з “Агрофірми Медобори” у сумі 200 грн (Галицький Р.А.).

Відбулась тепла та дружня зустріч на якій адміністрація “Агрохолдинг-2012” влаштували солодкий стіл для учнів практики, а також були вручені сувеніри: Великодня паска, футболка і кепка з логотипом ТОВ “Агрохолдинг-2012”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload