Відповідно до плану роботи методичної комісії педагогічних працівників за професією «Кухар; Пекар, Тістороб» в Грицівському ВПУ – 38 проводився тиждень з професії «Кухар» з 19.11.2018р. по 23.11.2018р, в якому приймали участь учні груп №12, 13, 22, 23, 32, 20.

Мета і задачі тижня

  1. Підвищення інтересів учнів до обраної професії.
  2. Здійснення зв’язку теорії і практики.
  3. Надавання можливості учням для самовираження, як особистості.
  4. Виховання почуття відповідальності за доручену справу, почуття колективізму, єдності.

Заходи предметного тижня:

  • виставка – продаж кондитерських виробів, бутербродів, піци, хот – догів та інших смаколиків;
  • майстер – клас по складанню серветок;
  • виховна година на тему «Українська кухня від давнини до сучасності».

Протягом Тижня учні та викладачі із захватом спостерігали, долучались, дегустували та вчились на майстер-класах. Загалом тиждень пройшов у піднесеному, навіть святковому настрої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *