Відповідно до річного плану училища та плану метод комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «Кухар; пекар», «Кухар; тістороб» було проведено тиждень «Технології приготування їжі».

У підготовці та проведенні заходів брали участь всі учні груп, які здобувають професію «Кухар; пекар», «Кухар; тістороб» та технік-технолог з технології харчування.

Розпочався тиждень з виставки стіннівок «Кулінарний вернісаж»

Учні училища протягом тижня показували майстер- клас по приготуванню шоколадного фондю та пригощали всіх салом в шоколаді, випікали мафіни та частували всіх домашніми котлетами.

Група № 2 Група № 42 Група № 32

Учні групи № 22 презентували пухкенькі булочки різної форми, а учні групи № 13 – смачну піцу

Учні групи № 12 здивували всіх смачними гамбургерами

Учні групи № 13 представили роботу гуртка «Тістопластика»

В актовій залі училища група № 22 підготувала і провела відкриту виховну годину

«Живи ж ти, Кухарю, віки!»

Мета цього тижня була досягнута, – це привернути увагу учнів до кулінарії та зацікавити кухарською справою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *