18 січня 2016 року відбувся випуск кваліфікованих робітників з професії «Кухар» Грицівського ВПУ-38, який пройшов в урочистості та високому патріотизмові.

З теплими вітальними словами до випускників звернулися заступник директора з НВР Швед Валентина Олександрівна, майстер виробничого навчання Мартинюк Ольга Прокопівна, які привітали учнів із закінченням навчання в училищі та побажали успішно реалізувати себе в професійній діяльності. Мама учня Літнаровича Богдана благословила дітей у щасливе доросле життя. Щиро, схвильовано виступали і випускники Голік Любов та Вакулко Лілія зі словами подяки до дирекції та педагогічного колективу за їх нелегку і клопітку працю.

Кульмінацією свята була церемонія вручення дипломів, грамот та подяк. Відповідний наказ про присвоєння кваліфікації та видачу дипломів кваліфікованого робітника 2015-2016 навчального року зачитала методист училища Верещагіна В.І.

В урочистій обстановці заступник директора з НВР Швед В.О. вручила дипломи 24 випускникам, з яких 2 – отримали дипломи з відзнакою.

Свято супроводжувалося концертною програмою, в якій взяли участь учні училища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload