27 листопада 2014 року в Грицівському ВПУ №38 відбувся конкурс фахової майстерності «Салатні фантазії», на якому учні третього курсу змагалися на швидке й оригінальне приготування смачних салатів. Завданнями конкурсу було приготувати один із видів салату: з варених або сирих овочів, фруктове асорті.

При оцінюванні журі враховувало дотримання безпечних умов праці, охайність, оригінальність складу рецептури та оформлення страви, доцільне використання продуктів, подачу, спритність, і звичайно ж – смакові якості.

Час промайнув непомітно. Було надзвичайно цікаво спостерігати за процесом, адже учні підійшли до приготування салатів та їх оформлення надзвичайно творчо. І ось вирішальний момент … Оцінювання конкурсантів. Для журі це було складно, бо всі учні показали високі результати, глибокі знання, вміння та навички в приготуванні страв. Конкурсантам було вручено дипломи в таких номінаціях: «Спритний кухар» (Божкевич Зорина, гр. №33), «Віртуозний кухар» (Варчук Віта, гр. №33), «Завзятий кухар» (Петрук Марина, гр. №32), «Найоригінальніший салат» (Рондюк Олена, гр. №32), «Салат в стилі модерн» (Микитеєк Ріта, гр. №33) та «Найкраща презентація» (Жарова Оксана, гр. №32).

Конкурс показав, що учні – люблять свою справу, вміють креативно мислити. А для себе вони відзначили, що повинні далі вчитися, щоб ще глибше пізнати особливості професії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload