#методична_робота #нетрадиційні_форми_методичної_роботи #методичні_посиденьки ?У Грицівському ВПУ №38 відбулися методичні посиденьки, які об’єднали викладачів та майстрів виробничого навчання професії “Кухар; пекар”. ?Під час зустрічі було окреслено основні вектори роботи методичної комісії на 2024/2025 н.р., обговорено нові підходи до навчання кулінарної та пекарської майстерності. ?У ході методичних посиденьок було також розглянуто методи активного навчання, впровадження інновацій у освітній процес та співпрацю з роботодавцями для покращення якості підготовки кваліфікованих робітників професії “Кухар; пекар”. ?Захід пройшов у теплій і творчій атмосфері, що сприяло відкритому обміну ідеями, обговоренню нових планів для подальшого розвитку освітньої діяльності у сфері кулінарії.