#навчально_виробнича_робота Працюючи у сфері громадського харчування, необхідно знати, як дотримуватися правил гігієни на робочому місці, як належно підготувати та зберігати харчові продукти, щоб знизити ризики їх псування, виникнення повʼязаних з ними хвороб харчового походження. Тому сьогодні викладач спецдисциплін Альона Георгіївна Шайдевич провела лекцію із здобувачами освіти І та ІІ курсів (професія «Кухар; пекар») щодо правил санітарії та гігієни працівників харчоблоку, виховання культури праці в професійній діяльності, почуття відповідальності за приготовані страви, умови зберігання харчових продуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload