🥞Професія пекаря цікава і почесна, вона поширена усюди і потрібна всім.

🥞Асортимент хлібобулочних виробів, що випікає пекар, широкий і різноманітний. Серед виробів, що випікають, є і такі, виробництво яких поки що не вдалося повністю механізувати. Тому в пекарній справі дуже потрібні умілі руки.

🥞Досвідчений пекар – спостережливий і уважний.

🥞Головне в його роботі – зацікавленість, відповідальне ставлення до своїх виробничих обов’язків, фізичне загартування, витривалість.

🥞Отримати професію пекаря можна в Грицівському вищому професійному училищі №38.

Від master web

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload