Гарно презентована страва, яка виглядає вишукано, яскраво – це вже половина успіху кухаря👩‍🍳. Професійне бачення декорування та подачі страв🥗, вміння втілити свої задуми, вміло поєднати всі частини страви в одну композицію🍽 демонстрували сьогодні наші фахові молодші бакалаври спеціальності “Харчові технології” під час складання іспиту з “Кулінарного дизайну” (викладач Олена Васільєва-Гаврилюк). Наші техніки -технологи не тільки продемонстрували ґрунтовні теоретичні знання та практичні навики з оформлення кулінарної та кондитерської продукції🍣🍱, а й підготували креативні макети страв із гіпсу🥐.

Від master web

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload