#Клас_безпеки

Серед безлічі країн, омитих безмежними морями та синьоокими річками, є чудова країна. У блакитний колір розфарбувала вона своє бездонне небо і цілющу джерельну воду, волошки в житі і мамині очі. А жовтий колір – це колір пшениці в полях, колір сонця ласкавого і духмяного хліба.

Ця країна навесні буяє пишним цвітом вишневих садків, п’янить бузковим ароматом, а восени вигойдує багряні калинові грона.

Сріблястою росою ранки тут омиті,

І доля рушниками дороги вистеля.

Щедра і гостинна, славна й працьовита,

Рідна Україна – батьківська земля.

Саме у цю золоту пору на базі Вищого професійного училища №38 відбулося відкриття Класу безпеки. На урочистостях були присутні заступник начальника ГУДСУНСЦЗ у Хмельницькій області Дмитро СТЕЦЮК, начальник Шепетівського РУДСУНС, полковник Віктор МАТВІЙЧУК, начальник ювенальної превенції РУНП Валерій ЧОРНИЙ, в.о. керівника Шепетівської міськрайонної організації Червоного Хреста Галина ВЕСЕЛОВСЬКА, директор НМЦ ПТО ПК Людмила ШЕВЧУК.

Тепер здобувачі освіти не лише із побаченого у соцмережах, а й наочно бачитимуть та практикуватимуться у питаннях безпеки свого життя, а головне – навчаються реагувати на загрозливі ситуації у житті.

Від master web

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload