Відповідно до річного плану училища та плану метод комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «Кухар; пекар», «Кухар; тістороб» було проведено тиждень «Технології приготування їжі».
У підготовці та проведенні заходів брали участь всі учні груп, які здобувають професію «Кухар; пекар», «Кухар; тістороб» та технік-технолог з технології харчування.
Розпочався тиждень з виставки стіннівок «Кулінарний вернісаж»
Учні училища протягом тижня показували майстер- клас по приготуванню шоколадного фондю та пригощали всіх салом в шоколаді, випікали мафіни та частували всіх домашніми котлетами.
Група № 2 Група № 42 Група № 32
Учні групи № 22 презентували пухкенькі булочки різної форми, а учні групи № 13 – смачну піцу
Учні групи № 12 здивували всіх смачними гамбургерами
Учні групи № 13 представили роботу гуртка «Тістопластика»
В актовій залі училища група № 22 підготувала і провела відкриту виховну годину
«Живи ж ти, Кухарю, віки!»
Мета цього тижня була досягнута, – це привернути увагу учнів до кулінарії та зацікавити кухарською справою.