Згідно з планом роботи Грицівського ВПУ №38 та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії, з поглибленням впровадження патріотичного виховання, уміння використовувати теоретичні знання в різних життєвих ситуаціях, поглиблення знань учнів з історії, формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю та розвитку умінь аргументовано висловлювати свої думки, виховання почуття відповідальності за свої вчинки розвитку логічного та аналітичного мислення та підготовки учнів до вибору майбутньої професії в училищі було проведено Тиждень історії з 24 по 28 квітня 2017 року.

Учні поринули у світ цікавого «історичного» життя, відчули себе справжніми мандрівниками складними, але захоплюючими стежинами минувшини. Розпочався тиждень 24 квітня із конкурсу плакатів на тему: «День Перемоги», а потім і виставки плакатів по історії.

Під час тижня історії учні відгадували кросворди, ребуси історичної тематики, брали участь у історичних вікторинах, отримували нову інформацію та цікаві знання.

24 квітня було проведено виставку художньої та наукової літератури в бібліотеці училища.

25 квітня відбувся історичний квест, він пройшов дуже вдало. Учні з задоволенням брали у ньому участь.

26 квітня у 22 групі був проведений виховний захід «Чорнобильська трагедія» з метою:

  • розвивати в учнів потребу будувати, створювати, відроджувати заради України;
  • виховувати почуття сприймання чужого болю як свого, загальнонародного горя – як особистого, почуття любові до людини, до землі, до держави;
  • виховувати почуття поваги і пам’яті до трагічних сторінок України.

27 квітня старшими курсами було проведено брейн-ригн «Смертна кара: за чи проти?» серед учнів та викладачів училища. Учні випустили стіннівки «Сторінками нашої історії».

28 квітня було підбито підсумки тижня історії.

Він виявився дуже інформаційним, змістовним, динамічним.
Кожна людина має своє коріння, гармонійно розвинену особистість не можна уявити без глибоко усвідомленого почуття національної гідності. Всі ми, вся наша велика шкільна родина живемо в історії, живемо історією своєї батьківщини, свого краю, свого роду.

Описание: D:\Юля\яДозвілля\День Європи\DSCN6776.JPG Учительський колектив має надію, що діти ще більше зацікавилися історією і будуть з новими силами опановувати сходинки історично-правознавчої науки.

Відповідальні за тиждень історії: В. І. Верещагіна, Ю. В. Березніцька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload