Здоров’я – це найцінніший скарб для людини, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. З метою популяризації спорту, пропаганди здорового способу життя з 23.11. по 27.11.2015 року в Грицівському ВПУ-38 проводився Тиждень фізичної культури і спорту. До насиченої і змістовної програми ввійшли:

  • товариські зустрічі з волейболу та баскетболу між учнями та працівниками училища, перемогу в яких здобули працівники;
  • змагання з настільного тенісу між юнаками та дівчатами училища, що принесли учням неабияке задоволення. Серед юнаків призові місця вибороли: Довгий Дмитро Миколайович (І місце), Каразій Артур Олександрович (ІІ місце), Клімов Сергій Ігорович (ІІІ місце). Серед дівчат першість отримала Миколайчук Тетяна Миколаївна, ІІ місце – Шимчук Сніжана Олександрівна, ІІІ місце – Шульга Катерина Ярославівна.
  • варте уваги і відкрите показове тренування з кікбоксингу. Презентація даного виду спорту учнями училища виявила багато бажаючих займатися ним;
  • яскравою та незабутньою стала товариська зустріч з баскетболу (юнаки) між Грицівською ЗОШ – I-III ступенів та Грицівським ВПУ-38.

Весело, із азартом і завзяттям проходили змагання! Скільки радощів, гарного настрою, здоров’я, бадьорості отримали не лише учні, а й викладачі!

Важко переоцінити важливість спорту для здоров’я учнів. Це те, що дисциплінує дитину, пробуджує бійцівський характер, жагу до самовдосконалення, досягнення нових вершин. А це запорука не тільки фізично, а й морально здорової нації в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload