Перейти до вмісту
27.09.2023
Грицівське вище професійне училище №38
Про нас
Статут закладу
Структура навчального закладу
Ліцензії та сертифікати
Педагогічний колектив
Сторінка директора
Освітня діяльність
Новини
Мова освітнього процесу
Нормативно-правова документація
Екологічна освіта
Критерії оцінювання знань і умінь фахового молодшого бакалавра
Акредитація: 181 «Харчові технології»
Методична робота
Новини
Нормативно-правова документація
Методичні комісії
Атестація ІПП
Виховна та позаурочна робота
Побут і дозвілля
Гуртожиток
Спортивне життя
Художня самодіяльність
Вакансії
Історія закладу
Прозорість та інформаційна відкритість
Здобувачам освіти
Оголошення
Розклад занять
Розклад дзвінків
Правила поведінки
ЗНО
Абетка з безпеки
Опитування
Положення про учнівське самоврядування
Учнівське самоврядування
Центр розвитку професійної кар’єри
Новини
Додаткові освітні та інші послуги
Профорієнтаційні матеріали
Нормативно-правова документація
Абітурієнту
Оголошення
Професії
Анкета вступника
Правила прийому
Перелік документів для вступу
Профорієнтаційні матеріали
Профорієнтаційний тест
Психологічна служба
Новини
Протидія булінгу
Домашнє насильство
Доступність для осіб з особливими освітніми потребами
Бібліотека
Загальноосвітні дисципліни
Кухар пекар
Фаховий молодший бакалавр «Харчові технології»
Електромонтер
Трактори
Фаховий молодший бакалавр «Обслуговування та ремонт с/г машин»
На допомогу майстру, викладачу
Контакти
Навчальний план
Робочий навчальний план для підготовки фахового молодшого бакалавра із спеціальності 181 «Харчові технології»
Завантажити
You missed
Новини
Уроки креслярської майстерності
25.09.2023
master web
Новини
Психологічна служба
Тренінг для працівників закладу з надання домедичної допомоги
22.09.2023
master web
Відеогалерея
Новини
Освітня діяльність
Виробниче навчання у кухарів
22.09.2023
master web
Виховна та позаурочна робота
Новини
Всесвітній день миру
21.09.2023
master web
Thank you for your upload