Перейти до вмісту
27.09.2023
Грицівське вище професійне училище №38
Про нас
Статут закладу
Структура навчального закладу
Ліцензії та сертифікати
Педагогічний колектив
Сторінка директора
Освітня діяльність
Новини
Мова освітнього процесу
Нормативно-правова документація
Екологічна освіта
Критерії оцінювання знань і умінь фахового молодшого бакалавра
Акредитація: 181 «Харчові технології»
Методична робота
Новини
Нормативно-правова документація
Методичні комісії
Атестація ІПП
Виховна та позаурочна робота
Побут і дозвілля
Гуртожиток
Спортивне життя
Художня самодіяльність
Вакансії
Історія закладу
Прозорість та інформаційна відкритість
Здобувачам освіти
Оголошення
Розклад занять
Розклад дзвінків
Правила поведінки
ЗНО
Абетка з безпеки
Опитування
Положення про учнівське самоврядування
Учнівське самоврядування
Центр розвитку професійної кар’єри
Новини
Додаткові освітні та інші послуги
Профорієнтаційні матеріали
Нормативно-правова документація
Абітурієнту
Оголошення
Професії
Анкета вступника
Правила прийому
Перелік документів для вступу
Профорієнтаційні матеріали
Профорієнтаційний тест
Психологічна служба
Новини
Протидія булінгу
Домашнє насильство
Доступність для осіб з особливими освітніми потребами
Бібліотека
Загальноосвітні дисципліни
Кухар пекар
Фаховий молодший бакалавр «Харчові технології»
Електромонтер
Трактори
Фаховий молодший бакалавр «Обслуговування та ремонт с/г машин»
На допомогу майстру, викладачу
Контакти
Склад державних кваліфікаційних комісій
Склад-державних-кваліфікаційних-комісій
Завантажити
You missed
Новини
Уроки креслярської майстерності
25.09.2023
master web
Новини
Психологічна служба
Тренінг для працівників закладу з надання домедичної допомоги
22.09.2023
master web
Відеогалерея
Новини
Освітня діяльність
Виробниче навчання у кухарів
22.09.2023
master web
Виховна та позаурочна робота
Новини
Всесвітній день миру
21.09.2023
master web
Thank you for your upload