В рамках предметного тижня професії «Кухар; пекар» викладач професійної підготовки Олена Вікторівна Васільєва-Гаврилюк провела майстер-клас із приготування салату «Середземноморський».
Середземноморський салат можна приготувати по-різному, але класичний варіант включає свіжі овочі (помідори черрі, огірки, болгарський перець), сир фета, оливки та заправку.
Майстер-клас був надзвичайно корисними та пізнавальними для здобувачів освіти нашого закладу. Здобувачі освіти змогли побачити процес приготування салату і під керівництвом викладача Васільєвої-Гаврилюк Олени Вікторівни спробувати їх приготувати.
Олена Вікторівна не тільки пояснила техніку приготування, використання інгредієнтів, а й поділилася секретами неперевершеного смаку.
Після приготування здобувачі освіти насолодилися дегустацією.
Майстер-клас став чудовою нагодою надихнути наших здобувачів освіти на кулінарні експерименти та поглибити їхнє розуміння кулінарії вцілому.