📌 Засідання методичної комісії професії «Кухар; пекар» стало гарним початком нового навчального року, адже дозволило узгодити бачення, окреслити завдання та ще раз підкреслити важливість командної роботи.

📌 Голова комісії Олена Васільєва-Гаврилюк презентувала план роботи на рік, у якому відображені ключові напрями діяльності, сучасні підходи до навчання та виховання майбутніх кухарів і пекарів.

📌 Заступник директора з навчально-виробничої роботи Анжела Максимчук зосередила увагу на законодавчих аспектах створення кваліфікаційного центру, адже це відкриває нові перспективи для випускників у підтвердженні своїх професійних компетентностей.

📌 Методист Катерина Дзьобань надала практичні поради та зорієнтувала колег на ключові завдання, які чекають під час атестації, наголосивши на важливості якісної методичної та педагогічної підготовки.

📌Атмосфера зустрічі була по-справжньому тепла та дружня: звучали щирі побажання, а також були приємні сюрпризи для колег.

📌Такі засідання надихають, дарують відчуття єдності та додають сил рухатися вперед. Адже у професії кухаря й пекаря важлива не лише майстерність, а й душа.

📌 Разом творимо успішне сьогодення та майбутнє наших здобувачів освіти!

Від Юзер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload