Основне завдання центру розвитку професійної кар’єри Грицівського ВПУ №38 полягає в наданні послуг та ресурсів для ефективного кар’єрного розвитку та працевлаштування здобувачів освіти випускних груп, інформації про робочий ринок, перспективи кар’єрного зростання, тенденції у виборі професій та вимоги ринку праці, створенні та підтримці мережі зв’язків з роботодавцями.

🖋З цією метою у навчальному закладі було проведено зустріч із шеф-кухарем ресторану “Royal Rest” Миколою Романішиним.

Його майстер-класи були надзвичайно корисними та пізнавальними для здобувачів освіти нашого закладу, адже шеф-кухар поділився своїм досвідом та історіями про роботу у ресторанній галузі, розповів про виклики та радощі професії кухаря. Наші здобувачі освіти наочно змогли побачити процес приготування страв у фритюрі і під керівництвом шеф-кухаря спробувати їх приготувати. Микола Романішин не тільки пояснив техніку приготування, використання інгредієнтів, а й поділився секретами професійних кухарів.

Після приготування учасники насолодилися дегустацією, обговорили смаки та текстури страв.

🖋Такі майстер-класи стали чудовою нагодою надихнути наших здобувачів освіти на кулінарні експерименти та поглибити їхнє розуміння кулінарії вцілому.

Від master web

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload