У рамках Тижня професійної освіти в Грицівському ВПУ №38 відбувся конкурс фахової майстерності з професії “Кухар; пекар”, який проводився з метою виявлення і підтримки обдарованих здобувачів освіти, виховання в них творчого ставлення до обраної професії, естетичного смаку, поглиблення та удосконалення знань і навичок із професії.
Учасниці конкурсу готували та презентували страви з яблук, запечених в тісті, а компетентне журі оцінювало не тільки смакові якості страв, а й організацію робочого місця, дотримання технології приготування страв, правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення та відпуску страв, використання сучасних технологій під час їхнього приготування.
Вітаємо переможців та учасників конкурсу:
І місце – Мар’яна Семьонова (група № 21)
ІІ місце – Ангеліна Лисун (група № 11)
ІІІ місце – Андрійчук Діана (група № 21)
Номінація “Старанність” – Волошина Дарина (група №11) Зичимо майбутнім кухарям подальших успіхів в оволодінні цією цікавою та дуже важливою професією!