Перейти до вмісту
21.11.2024
Грицівське вище професійне училище №38
Про нас
Статут закладу
Структура навчального закладу
Ліцензії та сертифікати
Педагогічний колектив
Сторінка директора
Освітня діяльність
Новини
Мова освітнього процесу
Нормативно-правова документація
Екологічна освіта
Критерії оцінювання знань і умінь фахового молодшого бакалавра
Акредитація: 181 «Харчові технології»
Методична робота
Новини
Нормативно-правова база (методична робота)
Методичні комісії
Атестація ІПП
Виховна та позаурочна робота
Побут і дозвілля
Гуртожиток
Спортивне життя
Художня самодіяльність
Вакансії
Історія закладу
Прозорість та інформаційна відкритість
Здобувачам освіти
Оголошення
Розклад занять
Розклад дзвінків
Правила поведінки
ЗНО
Абетка з безпеки
Опитування
Положення про учнівське самоврядування
Учнівське самоврядування
Центр розвитку професійної кар’єри
Новини
Додаткові освітні та інші послуги
Профорієнтаційні матеріали
Нормативно-правова документація
Абітурієнту
Оголошення
Професії
Анкета вступника
Правила прийому
Вступні випробування
Перелік документів для вступу
Профорієнтаційні матеріали
Профорієнтаційний тест
Психологічна служба
Новини
Протидія булінгу
Домашнє насильство
Інклюзивне навчання
Доступність для осіб з особливими освітніми потребами
Антинаркотична брошура QR
Бібліотека
Загальноосвітні дисципліни
Кухар пекар
Фаховий молодший бакалавр «Харчові технології»
Електромонтер
Трактори
Фаховий молодший бакалавр «Обслуговування та ремонт с/г машин»
На допомогу майстру, викладачу
Контакти
Розклад занять
You missed
Для абітурієнтів
Для абітурієнтів: Оголшення
Новини
Протоколи проведення співбесід абітурієнтів
23.08.2024
master web
Новини
Звіт «Центру розвитку професійної кар’єри»
30.05.2024
master web
Новини
Освітня діяльність
Поетапна кваліфікаційна атестація у кухарів
19.04.2024
master web
Новини
Святкового Вам настрою та мирного неба!
18.04.2024
master web
Thank you for your upload