Студенти-кухарі ІІ курсу (майстрині виробничого навчання Людмила Поліщук, Ольга Мартинюк) на уроці виробничого навчання вивчали технологію приготування страв із риби. Риба є цінним джерелом повноцінного білка, поліненасичених жирних кислот, мікроелементів та вітамінів.
Сьогодні зростає попит на страви, що поєднують високу харчову цінність, безпечність та естетичну привабливість.
Особливої популярності набувають технології, які забезпечують збереження вітамінів, мінеральних речовин, природного кольору, аромату та ніжної текстури продукту.
Практична частина заняття включала демонстрацію процесу приготування кількох страв. Особливо цінними для здобувачів освіти стали демонстрація технологічних прийомів та приклади оптимальної організації роботи.
Урок дав можливість майбутнім спеціалістам набути корисних практичних умінь.


