З метою підвищення професійної майстерності майбутніх кваліфікованих робітників у Грицівському вищому професійному училищі №38 було організовано конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти І-ІІІ курсів з професії «Кухар».

Цьогорічною темою конкурсу було приготування холодних закусок.

Здобувачки освіти І курсу Беркела Анна та Олійник Евеліна (майстриня виробничого навчання Валентина Григорівна Ящук) готували страви із морепродуктів. Анна приготувала «Королівську шубу», Евеліна – «Яйця, фаршировані креветками».

Здобувачки освіти ІІ курсу Клімчук Аліна та Ковальчук Сніжана (майстрині виробничого навчання Людмила Володимирівна Поліщук, Ольга Прокопівна Мартинюк) продемонстрували свою майстерність із приготування «Закуски з огірків з сьомгою і сиром» і «Святкові кульки».

Здобувачки освіти ІІІ курсу Клімчук Анна та Шептицька Ілона (майстрині виробничого навчання Наталія Володимирівна Жарчинська, Тамара Тадеушівна Кравчук) готували «Чізкейк із грушею» і «Брускети».

Конкурс пройшов у творчій атмосфері, а здобувачі освіти показали свій рівень професійної підготовки.

Висока майстерність у набутій професії дозволяє здобувачам освіти нашого навчального закладу бути конкурентоспроможними на ринку праці, особливо коли наша країна потребує кваліфікованих фахівців.

Від Юзер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload