🥦Сьогодні наші кухарі-першокурсники зробили ще один крок до вдосконалення кулінарної майстерності.

🫑 Під час уроків виробничого навчання “Приготування страв та гарнірів з варених та припущених овочів” під керівництвом досвідченої майстрині Людмили Поліщук вони:

✔️ознайомилися з технікою варіння та приготування овочів для збереження смаку та вітамінів;

✔️вивчили різноманіття гарнірів, які ідеально підходять для подачі з основними стравами

✔️навчилися гарно оформлювати готові страви для ефектної подачі.

🫑 Ми раді бачити, як наші здобувачі освіти розкривають свої кулінарні таланти.

Від Юзер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Thank you for your upload